Industrieweg 15 - 3641RK Mijdrecht - 0297-385254

Animatievideo laten maken

Met eigen creatievelingen produceren wij diverse animatievideo's. Of het nu gaat om een infographic, motion graphics of 'explanimations', wij hebben het graag gewoon over uitleganimaties.

Door het inzetten van zo'n uitleganimatie wordt een op het eerste gezicht ingewikkeld verhaal veel toegankelijker. Jouw boodschap wordt op een aantrekkelijke manier vertoond. Zo wordt ook direct de conversie op de website flink verhoogd. De kijker leest nu niet alleen een verhaal, de kijker ervaart het en beleeft het!

Met een animatievideo is werkelijk alles mogelijk en kun je alles creëren wat je maar wilt.

We zitten in een wereld waarin alles snel moet gebeuren, en daarom is het belangrijk om je boodschap in een zo kort mogelijke tijdspanne duidelijk te maken. De ideale lengte van een animatievideo is 60 tot 90 seconden. Dit betekent dat het verhaal kort maar krachtig moet zijn. Robin de Jong vertelt hier graag meer over in zijn vlog.

Een animatievideo is een uniek middel om je bedrijf, product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier te introduceren bij je doelgroep.

Alle fases van het productieproces worden 'in-house' beheerd. Onze werkwijze is simpel en ons resultaat is doeltreffend. Wij gaan de uitdaging graag aan, om jou en jouw doelgroep te blijven verrassen.

 

Werkwijze bij een animatievideo

Ten eerste wordt er na een intakegesprek de verhaallijn bepaald, na het samenstellen van de eerste schetsen ontstaat er een storyboard. Na het schetsen van de illustraties beginnen wij met de animaties. Vervolgens wordt de animatievideo compleet gemaakt met sound design, voice-over en complete nabewerking. Met een doeltreffend resultaat!

Nieuwsgierig? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. De koffie staat altijd klaar!

 

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.