Industrieweg 15 - 3641RK Mijdrecht - 0297-385254

Bedrijfsfilm laten maken

Met een bedrijfsfilm kun je in korte tijd je complete bedrijf voorstellen. Jouw boodschap wordt, met de combinatie van filmbeeld, muziek en een voice-over, op een aantrekkelijke manier vertoond. De kijker hoeft niet (veel) te lezen, maar ervaart jouw verhaal. Belééft jouw verhaal. Het versterkt het imago van uw organisatie. Daarom is het een goede reden om een bedrijfsvideo mee te nemen in de strategie. Niet alleen extern, maar ook intern heeft het laten maken van een bedrijfsfilm een goede impact.

Daarnaast draagt deze bedrijfsfilm bij aan de vindbaarheid van de website en zorgt het voor een betere conversie. Gemiddeld genomen wordt een website zo’n 50 seconden bezocht, maar een website met meerdere video’s wordt gemiddeld ruim 5 minuten bezocht. Video op je website werkt dus! Een goede bedrijfsfilm laten maken is dus een must als sterke marketingtool.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, productvideo of andere bedrijfspresentatie, wij gaan graag voor je aan de slag. Om jouw boodschap bij de doelgroep te krijgen, op een verrassende en doeltreffende wijze.

Het gebruik van een bedrijfsfilm op social media is erg in trek. Daarbij zijn er wel enkele valkuilen. Daarover vertelt René graag meer in één van zijn vlogs.

Er wordt wel eens gezegd: Eén beeld vertelt meer dan 1000 woorden, kun je nagaan hoeveel 25 beelden per seconde kunnen vertellen. 

Is een bedrijfsfilm kostbaar?

Natuurlijk, je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt, maar voor ons is het creatieve proces niet alleen het bedenken van een concept, maar ook juist rekening houden met het beschikbare budget, het is namelijk niet zo moeilijk om creatief te zijn met 10.000-en Euro’s. Het gaat erom dat je met het beschikbare budget, een mooi product maakt, dat de doelstellingen realiseert, en als juist dat doel bereikt is, dan kan het eigenlijk ook nooit teveel gekost hebben nietwaar?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.