Industrieweg 15 - 3641RK Mijdrecht - 0297-385254

Evenementenfilm laten maken?

U wilt een evenementenfilm? Roadworks regelt de audiovisuele aankleding van het evenement. Dit kan een openingsfilm zijn bij een congres of symposium, maar je kunt ook denken aan een sfeerreportage van een dergelijke bijeenkomst.

De openingsfilm prikkelt de bezoeker. Direct wordt de sfeer van de dag neergezet, met de juiste tone-of-voice en de juiste invalshoek. Het informeert of inspireert de bezoekers. Het gebruik van video zorgt voor een positieve impact voor jouw evenement.

Met een aftermovie maak je ook indruk op jouw doelgroep. Een video laat precies zien wat jouw evenement te bieden had, qua sfeer en qua doelgroep. Een ander voordeel van een evenementenvideo is dat het de zichtbaarheid van je evenement verlengt. Social media doet vervolgens de rest, waarna het ook als promotiefilm kan dienen voor het volgende evenement.

Meer weten?

Je ziet het, een evenementenfilm draagt bij aan het succes van het evenement. Wij gaan graag voor je aan de slag. Om jouw evenement op een verrassende en doeltreffende wijze op beeld vast te leggen.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.