Industrieweg 15 - 3641RK Mijdrecht - 0297-385254

Over Ons

Roadworks is een creatief audiovisueel  productiebureau.

Van motion-graphic animatie tot breder opgezette corporate films en totale mediacampagnes. Roadworks weet uw idee om te zetten in beeld en geluid.

Werkwijze

Roadworks produceert sinds 2007 diverse video's, of het nu een uitleganimatie is, of een bedrijfsfilm. In de basis zijn de stappen hetzelfde. Intake Het begint allemaal met een bak koffie en een globaal idee. Wij h… Lees meer

Daag ons uit!

Of het nu gaat om het opzetten van een breed opgezette online videocampagne, tot het vertalen naar beeld van een verhaal, uw verhaal! Wij gaan die uitdaging graag aan. Roadworks produceert animatiefilms, bedrijfsfilms… Lees meer

Team van Roadworks

René Hoogterp

Eindbaas

Sinds 2007 eigenaar. Denkt in beeld. Begint niet zonder koffie. Reed jarenlang Volvo, maar gaat nu even 'vreemd'. Praat graag over autosport op televisie.

Robin de Jong

Anibaas

Sinds 2012 Moose fan. Leeft in een keyframewereld. Fervent koffiedrinker. Rijdt in een degelijke, saaie Polo. Praat ook graag over autosport, maar niet op televisie.

Kom jij bij ons werken?

Chef de koffie

Op dit moment zijn wij nog niet op zoek naar een nieuwe kracht binnen Roadworks, echter zijn wij wel altijd geïnteresseerd in nieuwe creatievelingen. Stuur ons gerust een mail of bel ons! Wellicht werken we binnenkort wel samen.