Rendementsweg 20 B5 - 3641 SL Mijdrecht - 0297-385254

Werkwijze

Videoproductiebedrijf Roadworks produceert al meer dan tien jaar diverse soorten video’s. Of je nu een animatie, een bedrijfsfilm of een promotiefilm wilt laten maken, onze werkwijze kent de volgende stappen.


Intake

Het begint allemaal met een bak koffie en een globaal idee. We horen graag wat jouw ideeën zijn en denken mee over de mogelijkheden. Wanneer iedereen op één lijn zit, gaan we verder.


Concept

Het concept vormt het raamwerk van de film. Wat is het doel van de film en wat zijn de ingrediënten die we gebruiken om dit doel te bereiken? En niet onbelangrijk: wat zal de investering zijn? Dit wordt allemaal duidelijk in de conceptfase. Hieruit volgt een storyboard.


Productie

In de productiefase worden schetsen uit het storyboard geïllustreerd (animatie) en/of starten de filmopnames met een professionele crew (camera- en geluidsman, eventueel aangevuld met een beeldregisseur, visagist, presentator en verslaggever). Bij een animatie wordt na goedkeuring van de illustraties, de animatievideo in elkaar gezet.


Montage

Tijdens de montage vullen we het raamwerk in; de juiste shots worden gecombineerd met passende muziek en eventueel een voice-over. Het is een puzzel met stukjes die in elkaar moeten vallen.


Oplevering

Na eventuele correctierondes wordt de film opgeleverd, in samenspraak met de opdrachtgever. Ons doel is dat je wordt verrast!

 

Geïnteresseerd? Bel of mail ons gerust en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.