Van Dijklaan 22 - 1427AE Amstelhoek - 0297-385254

Animatievideo laten maken

De creatievelingen van videoproductiebedrijf Roadworks produceren diverse soorten animatievideo’s; infographics, motion-graphics of uitleganimaties. Binnen animatie is werkelijk alles mogelijk en kun je alles creëren wat je wilt.

Een animatievideo is een uniek middel om je bedrijf, product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier bij je doelgroep te introduceren. Ook de online conversie schiet hierdoor omhoog. Een uitleganimatie is uitermate geschikt om een ingewikkeld verhaal toegankelijk te maken. Op een aantrekkelijke manier wordt jouw boodschap verteld. De kijker leest niet, maar ervaart het verhaal én beleeft het.

We leven in een wereld waarin alles snel gaat; het is dus belangrijk om je boodschap in een zo kort mogelijke tijd over te brengen. De ideale lengte van een animatievideo is zestig tot negentig seconden. Een verhaal moet dus kort zijn, maar krachtig.

 

Werkwijze

Aan de hand van het intakegesprek wordt de verhaallijn bepaald en na het samenstellen van de eerste schetsen ontstaat een storyboard. Na het schetsen van de illustraties beginnen we met de animaties. Vervolgens wordt de animatievideo compleet gemaakt met sound design, voice-over en complete nabewerking. Alle fases van het productieproces worden inhouse beheerd. Onze werkwijze is simpel en ons resultaat doeltreffend. We gaan de uitdaging om jou en jouw doelgroep te verrassen graag aan.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons  voor het maken van een afspraak. 

Bekijk de vlog van Robin over waarom een verhaal kort, maar krachtig moet zijn.

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.