Van Dijklaan 22 - 1427AE Amstelhoek - 0297-385254

Bedrijfsfilm laten maken

Met een bedrijfsfilm kun je in een korte tijd een compleet bedrijf voorstellen. De boodschap van jouw bedrijf wordt verteld met filmbeelden, muziek en eventueel een voice-over. Dankzij aantrekkelijke beelden beleeft de kijker jóúw verhaal.

Een bedrijfsvideo versterkt het imago van een organisatie, zorgt voor een betere vindbaarheid van de website in zoekmachines en een hogere conversie. Gemiddeld wordt een website ongeveer vijftig seconden bezocht, maar een website met een of meerdere video’s ruim vijf minuten. Een goede bedrijfsfilm is een sterke marketingtool.

We gaan voor je aan de slag, of het nu gaat om een bedrijfsfilm, productvideo of andere bedrijfspresentatie. We zorgen dat jouw boodschap op een verrassende, doeltreffende wijze bij de doelgroep terechtkomt. Één beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Ga maar eens na hoeveel je met 25 beelden per seconde kunt vertellen.

 

Kostenplaatje bedrijfsfilm laten maken

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar voor ons is het creatieve proces niet alleen een uniek concept bedenken, maar ook rekening houden met het beschikbare budget. Met dat budget een mooi product maken en doelstellingen realiseren: daar draait het om.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.