Van Dijklaan 22 - 1427AE Amstelhoek - 0297-385254

Office Manager

Bij Roadworks zijn we op zoek naar een Office Manager om ons team te komen versterken.


Part-time (vanaf 24 uur p/w) - Amstelhoek

 

Video is anno 2021 echt niet meer weg te denken in de marketingscontentstrategie. Wij geloven dat we mensen en merken bij elkaar brengen met video. Of het nu campagnematig is, of een snelle activatie. Wij maken video die scoort. Met goede content, met goede verhalen, en bovenal, een goed idee.
Wij werken voor en vooral mét diverse mediabureau’s of direct met de eindklant, van A-merken tot familiebedrijven. Zij kiezen voor ons omdat wij net het verschil maken, net die creatieve touch geven en vooral lekker snel kunnen schakelen.
Wij hebben een compact creatief team, maar zijn op zoek naar uitbreiding van dit mooie team. Iemand die er voor zorgt dat alles binnen ons productiehuis op rolletjes verloopt. Iemand die assertief handelt en geniet van een breed takenpakket. Ben jíj onze nieuwe Office Manager? Lees snel verder!

 

Wat is ons verlanglijstje?

Jij houdt van een veelzijdige job, waarbij geen dag hetzelfde is. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ondersteunt ook graag collega’s bij diverse backoffice zaken. Je werkt nauwkeurig, bent communicatief sterk en houdt vooral overzicht. Door jou verloopt alles op kantoor op rolletjes. Van planning tot licht administratieve taken, je kijkt vooruit en handelt proactief. Ook neem jij zonder problemen de telefoon op en geef je onze gasten een ongekend warm welkom.
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (Officemanager, Management Assistent of een vergelijkbare opleiding) en meer dan één jaar ervaring in een soortgelijke functie. De functie is voor minstens 24 uur.

Wat kun je van ons verwachten?

Iedere dag werken wij aan de mooiste producties, voor de mooiste bedrijven in Nederland. Werken bij Roadworks is nooit saai, want geen enkele dag is hetzelfde. Wij werken vanuit onze authentieke kantoor, een oud schoolgebouw in Amstelhoek, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.
Roadworks is een compact team, waarbij er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn, het is een functie op de groei, voor zowel jouwzelf als voor de totale organisatie, daar kan jij een hele belangrijke schakel in worden. Daarbij leveren we alle tools die je nodig hebt.

Enthousiast?

Mooi zo! We zijn heel benieuwd wie je bent en waarom juist jij bij ons en deze functie past. Maak je het plaatje compleet met een spontane foto of (nog beter) video?
Mail je cv en toelichting naar rene@roadworks.tv. Als je solliciteert willen we de tijd kunnen nemen om je sollicitatie goed te bekijken en overwegen. Daarna laten we zo snel mogelijk aan je weten of we je uitnodigen voor een eerste (en daarna mogelijk tweede) gesprek.


Wil je eerst wat meer informatie? Bel gerust naar 0297-385254 en vraag naar René.

Neem contact op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.