Van Dijklaan 22 - 1427AE Amstelhoek - 0297-385254

Director's Cut: Makelaardij Witte

"Wat het echte voordeel is, is dat de mensen die komen kijken al een indruk hebben van het pand, maar ook al kennisgemaakt hebben met mij als persoon... Ja, dat werkt erg prettig."
- Arnold de Groot, Makelaardij Witte

Al velen jaren werkt Roadworks prettig samen met deze makelaar uit Vinkeveen. Waarbij wij relatief simpele huisrondleidingen verzorgen. Maar die zijn daardoor juist wél succesvol.

De Groot: "Bij de statistieken van Funda bijvoorbeeld, kunnen we heel goed zien op het moment dat we een video hebben geplaatst, dat de aandacht ineens vele malen groter is voor het huis. En dat de mensen heel erg voorbereid komen kijken en dan is de kans van slagen ook wat groter"

Inmiddels hebben we al tientallen huisrondleidingen mogen produceren. En die zijn bewust, heel toegankelijk. Geen toeters en bellen, maar gewoon een écht verhaal. Daar waar het tóch om gaat, het is niet niks natuurlijk, een woning.

De Groot: "Natuurlijk promoten we het huis zoveel mogelijk, dat is logisch. Maar het moet wel heel toegankelijk zijn. Ik denk dat we dat model goed gevonden hebben."

"Het vak wat ik heb en de woningen die ik mag verkopen, het moment dat je daarover mag vertellen doe ik dat ook met passie, vind ik dat leuk". "Het succes van de video's ligt niet aan mij, ligt niet aan het huis, het ligt aan de chemie die er is tussen cameraman en diegene die er voor staat. Soms loopt het heel makkelijk, maar andere keren zit je gewoon niet zo erg lekker in je vel, of iets in die geest. En dan is het toch wel belangrijk dat je een sparringspartner hebt die je er doorheen trekt."

"Het fantastische vind ik, als we gefilmd hebben, is er heel veel beeldmateriaal en uit dat beeldmateriaal wordt in 2-3 minuten een heel goed filmpje neergezet. Dan denk ik bij mijzelf van, goh, dat is toch wel heel bijzonder, dat dat voor elkaar gekregen is."

De huisrondleidingen dus. Op het eerste gezicht misschien niet heel ingewikkeld of spectaculair, maar wél doeltreffend. En dáár gaat het gebruik van video ten slotte om.