Van Dijklaan 22 - 1427AE Amstelhoek - 0297-385254

Ons werk

We maken uitleganimaties, bedrijfsfilms en allerlei andere soorten bewegend beeld.
Roadworks brengt ideeën op verrassende wijze tot leven. Bekijk ons werk. We zijn er trots op.

IPS Battle Arena

Roadworks produceert voor JB Inflatables diverse producties. In deze Battle Arena wordt een spannend spel gecreëerd. Door je achter de obstakels te verschuilen, kun je ongezien naar je tegenstander sluipen. Probeer met de nerf guns zoveel mogelijk HIT targets, die door de Arena verspreid zitten, te raken. In combinatie met …

Sweco: De stad van de toekomst

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Voor hun interne evenement heeft Roadworks op basis van stockmateriaal een pakkende openingsvideo ontwikkeld.

Screenforce Day 2018

Net zoals voor de editie in 2017 heeft Roadworks voor Screenforce Day 2018 de spetterende openingsclip verzorgd. Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie waarbij het doel is om adverteerders en mediabureaus te helpen om het beste te halen uit reclame rond premium content.

Processionals

Processionals is specialist in het bemiddelen van technisch personeel in de procesindustrie. Zij kennen de procesindustrie van binnen uit en vinden de beste match tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. 

Securix.io

Roadworks heeft voor Securix.io een speelse promotievideo gemaakt van hun nieuwe minelocatie. 

Bedankfilm Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen bestaat 10 jaar. Bij de oprichting heeft Roadworks destijds wat videocontent ontwikkeld, dus toen er gevraagd werd om een bedankfilm te maken, wilden wij daar graag aan meewerken!

Testimonialfilm Micothon

Roadworks heeft een testimonialfilm geproduceerd, waarbij twee tevreden opdrachtgevers vertellen over het systeem van pleksgewijs spuiten, ontwikkeld door Micothon. 

Lot Sixty One

In samenwerking met Pocketmenu heeft Roadworks een frisse promo gemaakt voor Lot Sixty One Coffee.

Aftermovie ITNEXT Summit

ITNEXT SUMMIT is een evenement waarbij innovatieve bedrijven en mensen hun producten en kennis delen, waarbij de technologie achter de oplossingen van morgen getoond worden. Roadworks produceerde de aftermovie.

Werken bij Solvinity

In nauwe samenwerking met Switch Reclamebureau heeft Roadworks een speelse wervingsfilm gemaakt voor Solvinity.

HartWacht

Roadworks heeft in samenwerking met 28FIVE een drietal testimonialclips geproduceerd van patiënten die gebruik maken van HartWacht. Een app waarbij huisartsen en cardiologen op afstand waarden als bloeddruk en hartslag kunnen monitoren.

Frigologix

In samenwerking met D&B Eventmarketing heeft Roadworks de openingsfilm verzorgd voor Frigologix, een specialist op het gebied van koelen en vriezen van diverse vers- en diepvriesproducten. In deze film laten we klanten aan het woord, wij geloven immers sterk in gesproken testimonials.

Brouwer Transport en Logistiek

Al vanaf het prille begin van Roadworks was het al een wens om voor Brouwer Transport en Logistiek een frisse algemene bedrijfsfilm te verzorgen. Dat is gelukt! 

Fontijn Vlees & Vleeswaren

Roadworks heeft in 2008 een eerste bedrijfsfilm mogen produceren voor Fontijn Vlees & Vleeswaren, hoog tijd voor een nieuwe versie!

FEKA ICT

FEKA ICT bestaat 30 jaar, reden genoeg om een feestje te vieren. Bij dat feest heeft Roadworks de audiovisuele aankleding verzorgd, waaronder deze algemene film. Daarnaast zijn er ook diverse segmentfilms geproduceerd. 

Synechron

In prettige samenwerking met Mediatic heeft Roadworks een introductiefilm gemaakt voor de gloednieuwe Nederlandse afdeling van Synechron Business Consulting. Eigen medewerkers vertellen het verhaal. 

TVC: Sportstadion Max Verstappen

Voor Sportstadion heeft Roadworks in zeer korte tijd een TV-commercial geproduceerd. Deze 20 seconden durende spot gaat over de Max Verstappen tribune op het circuit van Spa-Francorchamps.

Pop Vriend Seeds

In samenwerking met D&B Eventmarketing heeft Roadworks een mooie testimonialfilm gemaakt, waarbij trouwe klanten van Pop Vriend Seeds hun verhaal vertellen over de organisatie.

Powerclip Screenforce Day 2017

In samenwerking met Timboektoe heeft Roadworks een spetterende Powerclip gemaakt voor de kick-off van Screenforce Day 2017. Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie waarbij het doel is om adverteerders en mediabureaus te helpen om het beste te halen uit reclame rond premium content. 

Exact Partner van het Jaar - introclip

Voor D&B Eventmarketing is Roadworks ingeschakeld om de 2016 'Exact Partner van het jaar' audiovisueel vorm te geven. Enkele nominatieclips zijn ontwikkeld en ook de totale vormgeving, waaronder deze introclip.

Testimonialvideo: Bouwmeesters

Roadworks gelooft in testimonialfilms. In samenwerking met De Beeldredacteur heeft Roadworks voor Bouwmeesters enkele testimonialvideo's geproduceerd.

Portfolio 'Animation Bootcamp'

Robin heeft de afgelopen weken een training gevolgd met de naam 'Animation Bootcamp' van School of Motion. Enkele highlights uit de projecten zijn hier te bekijken.

Aftermovie TEDxAmsterdam Schiphol

In samenwerking met East Side heeft Roadworks het TEDxAmsterdam Side Event in beeld gebracht. Alle TEDx Talks zijn in zijn geheel gefilmd en uitgebracht, maar daarnaast is er ook een aftermovie geproduceerd.

Uitleganimatie DataChecker

Hoe leg je de werking van DataChecker, waarmee je online persoons- en bedrijfsgegevens kunt verifiëren, simpel uit? Met een uitleganimatie! 

Bedrijfsfilm Qlean-tec

Qlean-tec ontwikkelt reinigingsmiddelen en hygiëne totaaloplossingen voor professioneel gebruik. Roadworks produceerde de totale bedrijfsfilm, maar daarnaast ook testimonialfilms en segmentfilms.

D&B Rosé 2016

De jaarlijkse D&B Rosé is het relatie-evenement van D&B Eventmarketing. Roadworks maakte de sfeerimpressie. 

Uitleganimatie Microsoft Yammer

In co-creatie met Creatieve Koppen heeft Roadworks enkele uitleganimaties geproduceerd voor Microsoft Nederland.

KPN Strong Partner Challenge

Ook in 2016 gaat KPN door de modder voor de Business Partners. Om dit te visualiseren heeft Roadworks samen met Timboektoe een flitsende promo gemaakt, waarbij de KPN medewerkers letterlijk door de modder gingen.

EY FinTech Summit Aftermovie

EY organiseerde voor de eerste maal de EY FinTech Summit. Roadworks produceerde de Aftermovie van dit evenement, met 24 pitches en 3 keynote sprekers.

Familie Racedagen

De Familie Racedagen Driven by Max Verstappen op het Circuit Park Zandvoort waren een groot succes. Roadworks heeft in opdracht van Verstappen.nl en het CPZ de officiële aftermovie geproduceerd.

De Loods Fashion

Voor het vierde jaar mocht Roadworks de producties verzorgen van 'De Onderneming van De Ronde Venen'. Voor de editie van 2016 is gekozen voor een meer filmisch verhaal, het échte verhaal. Het resultaat is een mooie mini-documentaire van de genomineerden. In dit geval, van De Loods Fashion uit Mijdrecht.

Elevision

Roadworks heeft een promofilm ontwikkeld voor Elevision, een interactief scherm wat in liften geplaatst kan worden. Met de Elevision TruView transformeer je een lift in een unieke en effectieve communicatietool.

Turing Gedichtenwedstrijd

Al enkele jaren mag Roadworks de audiovisuele aankleding van de Turing Gedichtenwedstrijd invullen. Voor de editie van 2016 zijn er enkele gedichten uit de top 10 voorgedragen op film. Hierbij de voordracht van Arjan Keene, die met zijn gedicht 'San Michele' ook in de top 100 eindigde.

KPN: Creatieve oplossing voor studentenhuisvesting

In nauwe samenwerking met ATP produceerde Roadworks voor KPN diverse video's waarbij een Business Partner werd verrast met een nominatie voor de KPN Channel Awards.

Restaurant Nest - Van der Valk Sassenheim

Roadworks produceerde een wervingsfilm voor het nieuwe Restaurant Nest bij het Van der Valk Hotel in Sassenheim.

MKB Top

Verslag van de MKB Top op 21 september 2015 in Den Haag waarbij de Nationale Financieringswijzer werd gepresenteerd.

Alrijne Zorggroep

In samenwerking met DeBeeldredacteur heeft Roadworks enkele films geproduceerd voor Alrijne Zorggroep.

Project 'Vroeg eropaf'

In Amsterdam is een succesvol project opgestart. 'Vroeg eropaf'. Als een klant een betalingsachterstand heeft bij een woningcorporatie, zorgverzekering of bij andere instanties, dan wordt er in samenspraak met de partijen een oplossing gevonden bij het oplossen van deze achterstanden. In dit profiel wordt er meer over uitgelegd.   

Historic Grand Prix Aftermovie

Mooi historisch motorgeweld om het weekend in te gaan. Roadworks produceerde de Aftermovie voor de Historic Grand Prix Zandvoort. Enjoy!

Race Planet Mijdrecht

Als de heren van Roadworks de gordijnen open doen, kunnen zij de kartbaan in Mijdrecht zien liggen. Echter sloot Bleekemolens Race Planet Mijdrecht voorgoed haar deuren. Reden genoeg voor René Hoogterp om samen met 'De Bleek' eens terug te blikken.

Foot Locker Brand Movie

In samenwerking met MCI heeft Roadworks de Brand Movie ontwikkeld voor Foot Locker Europe. Een flitsende promofilm met de kernwaardes van Foot Locker helder gevisualiseerd en een krachtige sound.

ZomerOndernemer

Roadworks ondersteunt graag lokale projecten, zeker waarbij het ondernemerschap gestimuleerd wordt. Daarom hebben wij graag meegewerkt aan een promotiefilm voor dit initiatief waarbij jongeren in de zomermaanden kunnen ervaren hoe het is om ondernemer te zijn.

Italia a Zandvoort Aftermovie

Zondag 28 juni vond in Zandvoort het evenement 'Italia a Zandvoort - Driven by Max Verstappen' plaats. Namens het Circuit Park Zandvoort heeft Roadworks hier een fraaie aftermovie voor geproduceerd. Bekijk hier het resultaat!

Eigenwijz Advies

Voor Eigenwijz Advies hebben wij de social media promo ontwikkeld, waarin Liana van Zwieten uitlegt waarbij Eigenwijz Advies jouw online campagne kan bedenken en beheren.

Biedplaats TVC

Voor Biedplaats heeft Roadworks in samenwerking met DeBeeldredacteur de filmopnames verzorgd voor de Biedplaats TV-commercial.

Flint theater

Roadworks produceerde een sfeerfilm van het compleet vernieuwde Flint Theater in Amersfoort. De veelzijdigheid van het theater & evenementenlocatie komt helder naar voren.

Hotel Van der Valk Sassenheim

Het Van der Valk Hotel in Sassenheim gaat grondig verbouwen, Roadworks gaat dit hele traject op film zetten, in samenwerking met DeBeeldredacteur, met in de hoofdrol: de nieuwste generatie! Dit is de trailer.

Bardigo Smart Hospitality

Voor Bardigo hebben we een speelse animatie gemaakt over de werkwijze van het ontwikkelde iBeacon concept in samenwerking met de BarDoggy app. 

Sieradenruil.nl

Voor Sieradenruil.nl heeft Roadworks een animatie ontwikkeld, waarbij de werkwijze van dit revolutionaire platform wordt uitgelegd.

Bijzondere Mensen

Voor BijzondereMensen.com heeft Roadworks een heldere animatieclip geproduceerd.

PCService.nl

Voor PCservice.nl hebben we een strak vormgegeven infographic ontworpen.

MyTravelDate

Voor MyTravelDate hebben we op twee verschillende locaties een vrolijke promotiefilm geproduceerd.

EkoPlaza TVC

EkoPlaza organiseert: 'De Waarachtigheidsweken' waarbij duidelijk gemaakt wordt hoe echt, eerlijk en betrouwbaar de producten zijn. In opdracht van ANGI Events zijn hiervoor diverse films geproduceerd, waaronder deze TV Commercial.

Marktplaats Zakelijk

Marktplaats Zakelijk organiseert jaarlijks voor haar partners een evenement waarbij een thema centraal staat. Dit thema werd door Roadworks vertaald in een infographic.

FietsUniek

FietsUniek levert online voordelige fietsen, of het nu een mountainbike of omafiets is. De handige bestelwijze van FietsUniek.nl heeft Roadworks in samenwerking met animator Rien van Esterik een vrolijke animatie gemaakt.

Motrac Hydraulics

Voor Motrac Hydraulics heeft Roadworks een complete corporate film mogen produceren. In krap 6 minuten krijg je een compleet beeld van deze specialist op het gebied van hydraulische installaties.

Reperion

Smartphones, bijna niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Vrijwel elke smartphone is verbonden met een GPS systeem. Wat nu als je deze gegevens commercieel kunt gebruiken? Dit legden wij uit in een simpele animatie.

Marktplaats - Bovag

Roadworks heeft een vrolijke animatiefilm gemaakt, waarin de visie van Marktplaats over het kopen van een auto in de toekomst naar voren komt.

Agrifac corporate film

In samenwerking met DUAS communicatie-advies heeft Roadworks een spannende corporate film geproduceerd voor Agrifac. Een fabrikant gespecialiseerd in diverse agriculturele machines.

Stichting Haarwensen

De Stichting Haarwensen biedt kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een ziekte een vorm van kaalhoofdigheid hebben, een gratis pruik aan, die normaliter onbetaalbaar zijn. De stichting bestaat vijf jaar en Roadworks heeft hiervoor enkele films geproduceerd, waaronder dit verhaal van twee kinderen die geholpen …

Regiobouw

In Haarlem heeft Regiobouw een fraai oud pand omgebouwd tot een verfrissend nieuw bedrijvencomplex. Hier een impressie.

Marktplaats Zakelijk

In samenwerking met Tim Cremers heeft Roadworks voor Marktplaats een visualisatie gedaan over wat Marktplaats 'de winkelstraat van de toekomst' noemt. Het resultaat is een vrolijke motion-graphics film.

Eten is om op te eten!

Voor Milieu Centraal heeft Roadworks een leuk vormgegeven animatiefilm geproduceerd waarbij op speelse wijze de voedselverspilling in Nederland uitgelegd wordt.

Milieu Centraal

Voor Milieu Centraal heeft Roadworks een vrolijke animatieclip gemaakt over 'de evolutie van het licht'.

Walraven corporate

Roadworks heeft voor Walraven veel producties mogen verzorgen, met als basis een totale corporate film.

KPN Channel Awards

Roadworks heeft in samenwerking met ATP voor de KPN Channel Awards 6 cases in beeld gebracht.

GPUpdate rijdt Formule 2

Twee jaar na de reportage over het rijden in een Formule 1 auto, was het hoog tijd voor een vervolg. Het rijden in een échte Formule 2 auto!

IPS Battle Arena

Roadworks produceert voor JB Inflatables diverse producties. In deze Battle Arena wordt een spannend spel gecreëerd. Door je achter de obstakels te verschuilen, kun je ongezien naar je tegenstander sluipen. Probeer met de nerf guns zoveel mogelijk HIT targets, die door de Arena verspreid zitten, te raken. In combinatie met …

Sweco: De stad van de toekomst

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Voor hun interne evenement heeft Roadworks op basis van stockmateriaal een pakkende openingsvideo ontwikkeld.

Screenforce Day 2018

Net zoals voor de editie in 2017 heeft Roadworks voor Screenforce Day 2018 de spetterende openingsclip verzorgd. Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie waarbij het doel is om adverteerders en mediabureaus te helpen om het beste te halen uit reclame rond premium content.

Processionals

Processionals is specialist in het bemiddelen van technisch personeel in de procesindustrie. Zij kennen de procesindustrie van binnen uit en vinden de beste match tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. 

Securix.io

Roadworks heeft voor Securix.io een speelse promotievideo gemaakt van hun nieuwe minelocatie. 

Bedankfilm Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen bestaat 10 jaar. Bij de oprichting heeft Roadworks destijds wat videocontent ontwikkeld, dus toen er gevraagd werd om een bedankfilm te maken, wilden wij daar graag aan meewerken!

Testimonialfilm Micothon

Roadworks heeft een testimonialfilm geproduceerd, waarbij twee tevreden opdrachtgevers vertellen over het systeem van pleksgewijs spuiten, ontwikkeld door Micothon. 

Lot Sixty One

In samenwerking met Pocketmenu heeft Roadworks een frisse promo gemaakt voor Lot Sixty One Coffee.

Aftermovie ITNEXT Summit

ITNEXT SUMMIT is een evenement waarbij innovatieve bedrijven en mensen hun producten en kennis delen, waarbij de technologie achter de oplossingen van morgen getoond worden. Roadworks produceerde de aftermovie.

Werken bij Solvinity

In nauwe samenwerking met Switch Reclamebureau heeft Roadworks een speelse wervingsfilm gemaakt voor Solvinity.

HartWacht

Roadworks heeft in samenwerking met 28FIVE een drietal testimonialclips geproduceerd van patiënten die gebruik maken van HartWacht. Een app waarbij huisartsen en cardiologen op afstand waarden als bloeddruk en hartslag kunnen monitoren.

Frigologix

In samenwerking met D&B Eventmarketing heeft Roadworks de openingsfilm verzorgd voor Frigologix, een specialist op het gebied van koelen en vriezen van diverse vers- en diepvriesproducten. In deze film laten we klanten aan het woord, wij geloven immers sterk in gesproken testimonials.

Brouwer Transport en Logistiek

Al vanaf het prille begin van Roadworks was het al een wens om voor Brouwer Transport en Logistiek een frisse algemene bedrijfsfilm te verzorgen. Dat is gelukt! 

Fontijn Vlees & Vleeswaren

Roadworks heeft in 2008 een eerste bedrijfsfilm mogen produceren voor Fontijn Vlees & Vleeswaren, hoog tijd voor een nieuwe versie!

FEKA ICT

FEKA ICT bestaat 30 jaar, reden genoeg om een feestje te vieren. Bij dat feest heeft Roadworks de audiovisuele aankleding verzorgd, waaronder deze algemene film. Daarnaast zijn er ook diverse segmentfilms geproduceerd. 

Synechron

In prettige samenwerking met Mediatic heeft Roadworks een introductiefilm gemaakt voor de gloednieuwe Nederlandse afdeling van Synechron Business Consulting. Eigen medewerkers vertellen het verhaal. 

TVC: Sportstadion Max Verstappen

Voor Sportstadion heeft Roadworks in zeer korte tijd een TV-commercial geproduceerd. Deze 20 seconden durende spot gaat over de Max Verstappen tribune op het circuit van Spa-Francorchamps.

Pop Vriend Seeds

In samenwerking met D&B Eventmarketing heeft Roadworks een mooie testimonialfilm gemaakt, waarbij trouwe klanten van Pop Vriend Seeds hun verhaal vertellen over de organisatie.

Powerclip Screenforce Day 2017

In samenwerking met Timboektoe heeft Roadworks een spetterende Powerclip gemaakt voor de kick-off van Screenforce Day 2017. Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie waarbij het doel is om adverteerders en mediabureaus te helpen om het beste te halen uit reclame rond premium content. 

Exact Partner van het Jaar - introclip

Voor D&B Eventmarketing is Roadworks ingeschakeld om de 2016 'Exact Partner van het jaar' audiovisueel vorm te geven. Enkele nominatieclips zijn ontwikkeld en ook de totale vormgeving, waaronder deze introclip.

Testimonialvideo: Bouwmeesters

Roadworks gelooft in testimonialfilms. In samenwerking met De Beeldredacteur heeft Roadworks voor Bouwmeesters enkele testimonialvideo's geproduceerd.

Portfolio 'Animation Bootcamp'

Robin heeft de afgelopen weken een training gevolgd met de naam 'Animation Bootcamp' van School of Motion. Enkele highlights uit de projecten zijn hier te bekijken.

Aftermovie TEDxAmsterdam Schiphol

In samenwerking met East Side heeft Roadworks het TEDxAmsterdam Side Event in beeld gebracht. Alle TEDx Talks zijn in zijn geheel gefilmd en uitgebracht, maar daarnaast is er ook een aftermovie geproduceerd.

Uitleganimatie DataChecker

Hoe leg je de werking van DataChecker, waarmee je online persoons- en bedrijfsgegevens kunt verifiëren, simpel uit? Met een uitleganimatie! 

Bedrijfsfilm Qlean-tec

Qlean-tec ontwikkelt reinigingsmiddelen en hygiëne totaaloplossingen voor professioneel gebruik. Roadworks produceerde de totale bedrijfsfilm, maar daarnaast ook testimonialfilms en segmentfilms.

D&B Rosé 2016

De jaarlijkse D&B Rosé is het relatie-evenement van D&B Eventmarketing. Roadworks maakte de sfeerimpressie. 

Uitleganimatie Microsoft Yammer

In co-creatie met Creatieve Koppen heeft Roadworks enkele uitleganimaties geproduceerd voor Microsoft Nederland.

KPN Strong Partner Challenge

Ook in 2016 gaat KPN door de modder voor de Business Partners. Om dit te visualiseren heeft Roadworks samen met Timboektoe een flitsende promo gemaakt, waarbij de KPN medewerkers letterlijk door de modder gingen.

EY FinTech Summit Aftermovie

EY organiseerde voor de eerste maal de EY FinTech Summit. Roadworks produceerde de Aftermovie van dit evenement, met 24 pitches en 3 keynote sprekers.

Familie Racedagen

De Familie Racedagen Driven by Max Verstappen op het Circuit Park Zandvoort waren een groot succes. Roadworks heeft in opdracht van Verstappen.nl en het CPZ de officiële aftermovie geproduceerd.

De Loods Fashion

Voor het vierde jaar mocht Roadworks de producties verzorgen van 'De Onderneming van De Ronde Venen'. Voor de editie van 2016 is gekozen voor een meer filmisch verhaal, het échte verhaal. Het resultaat is een mooie mini-documentaire van de genomineerden. In dit geval, van De Loods Fashion uit Mijdrecht.

Elevision

Roadworks heeft een promofilm ontwikkeld voor Elevision, een interactief scherm wat in liften geplaatst kan worden. Met de Elevision TruView transformeer je een lift in een unieke en effectieve communicatietool.

Turing Gedichtenwedstrijd

Al enkele jaren mag Roadworks de audiovisuele aankleding van de Turing Gedichtenwedstrijd invullen. Voor de editie van 2016 zijn er enkele gedichten uit de top 10 voorgedragen op film. Hierbij de voordracht van Arjan Keene, die met zijn gedicht 'San Michele' ook in de top 100 eindigde.

KPN: Creatieve oplossing voor studentenhuisvesting

In nauwe samenwerking met ATP produceerde Roadworks voor KPN diverse video's waarbij een Business Partner werd verrast met een nominatie voor de KPN Channel Awards.

Restaurant Nest - Van der Valk Sassenheim

Roadworks produceerde een wervingsfilm voor het nieuwe Restaurant Nest bij het Van der Valk Hotel in Sassenheim.

MKB Top

Verslag van de MKB Top op 21 september 2015 in Den Haag waarbij de Nationale Financieringswijzer werd gepresenteerd.

Alrijne Zorggroep

In samenwerking met DeBeeldredacteur heeft Roadworks enkele films geproduceerd voor Alrijne Zorggroep.

Project 'Vroeg eropaf'

In Amsterdam is een succesvol project opgestart. 'Vroeg eropaf'. Als een klant een betalingsachterstand heeft bij een woningcorporatie, zorgverzekering of bij andere instanties, dan wordt er in samenspraak met de partijen een oplossing gevonden bij het oplossen van deze achterstanden. In dit profiel wordt er meer over uitgelegd.   

Historic Grand Prix Aftermovie

Mooi historisch motorgeweld om het weekend in te gaan. Roadworks produceerde de Aftermovie voor de Historic Grand Prix Zandvoort. Enjoy!

Race Planet Mijdrecht

Als de heren van Roadworks de gordijnen open doen, kunnen zij de kartbaan in Mijdrecht zien liggen. Echter sloot Bleekemolens Race Planet Mijdrecht voorgoed haar deuren. Reden genoeg voor René Hoogterp om samen met 'De Bleek' eens terug te blikken.

Foot Locker Brand Movie

In samenwerking met MCI heeft Roadworks de Brand Movie ontwikkeld voor Foot Locker Europe. Een flitsende promofilm met de kernwaardes van Foot Locker helder gevisualiseerd en een krachtige sound.

ZomerOndernemer

Roadworks ondersteunt graag lokale projecten, zeker waarbij het ondernemerschap gestimuleerd wordt. Daarom hebben wij graag meegewerkt aan een promotiefilm voor dit initiatief waarbij jongeren in de zomermaanden kunnen ervaren hoe het is om ondernemer te zijn.

Italia a Zandvoort Aftermovie

Zondag 28 juni vond in Zandvoort het evenement 'Italia a Zandvoort - Driven by Max Verstappen' plaats. Namens het Circuit Park Zandvoort heeft Roadworks hier een fraaie aftermovie voor geproduceerd. Bekijk hier het resultaat!

Eigenwijz Advies

Voor Eigenwijz Advies hebben wij de social media promo ontwikkeld, waarin Liana van Zwieten uitlegt waarbij Eigenwijz Advies jouw online campagne kan bedenken en beheren.

Biedplaats TVC

Voor Biedplaats heeft Roadworks in samenwerking met DeBeeldredacteur de filmopnames verzorgd voor de Biedplaats TV-commercial.

Flint theater

Roadworks produceerde een sfeerfilm van het compleet vernieuwde Flint Theater in Amersfoort. De veelzijdigheid van het theater & evenementenlocatie komt helder naar voren.

Hotel Van der Valk Sassenheim

Het Van der Valk Hotel in Sassenheim gaat grondig verbouwen, Roadworks gaat dit hele traject op film zetten, in samenwerking met DeBeeldredacteur, met in de hoofdrol: de nieuwste generatie! Dit is de trailer.

Bardigo Smart Hospitality

Voor Bardigo hebben we een speelse animatie gemaakt over de werkwijze van het ontwikkelde iBeacon concept in samenwerking met de BarDoggy app. 

Sieradenruil.nl

Voor Sieradenruil.nl heeft Roadworks een animatie ontwikkeld, waarbij de werkwijze van dit revolutionaire platform wordt uitgelegd.

Bijzondere Mensen

Voor BijzondereMensen.com heeft Roadworks een heldere animatieclip geproduceerd.

PCService.nl

Voor PCservice.nl hebben we een strak vormgegeven infographic ontworpen.

MyTravelDate

Voor MyTravelDate hebben we op twee verschillende locaties een vrolijke promotiefilm geproduceerd.

EkoPlaza TVC

EkoPlaza organiseert: 'De Waarachtigheidsweken' waarbij duidelijk gemaakt wordt hoe echt, eerlijk en betrouwbaar de producten zijn. In opdracht van ANGI Events zijn hiervoor diverse films geproduceerd, waaronder deze TV Commercial.

Marktplaats Zakelijk

Marktplaats Zakelijk organiseert jaarlijks voor haar partners een evenement waarbij een thema centraal staat. Dit thema werd door Roadworks vertaald in een infographic.

FietsUniek

FietsUniek levert online voordelige fietsen, of het nu een mountainbike of omafiets is. De handige bestelwijze van FietsUniek.nl heeft Roadworks in samenwerking met animator Rien van Esterik een vrolijke animatie gemaakt.

Motrac Hydraulics

Voor Motrac Hydraulics heeft Roadworks een complete corporate film mogen produceren. In krap 6 minuten krijg je een compleet beeld van deze specialist op het gebied van hydraulische installaties.

Reperion

Smartphones, bijna niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Vrijwel elke smartphone is verbonden met een GPS systeem. Wat nu als je deze gegevens commercieel kunt gebruiken? Dit legden wij uit in een simpele animatie.

Marktplaats - Bovag

Roadworks heeft een vrolijke animatiefilm gemaakt, waarin de visie van Marktplaats over het kopen van een auto in de toekomst naar voren komt.

Agrifac corporate film

In samenwerking met DUAS communicatie-advies heeft Roadworks een spannende corporate film geproduceerd voor Agrifac. Een fabrikant gespecialiseerd in diverse agriculturele machines.

Stichting Haarwensen

De Stichting Haarwensen biedt kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een ziekte een vorm van kaalhoofdigheid hebben, een gratis pruik aan, die normaliter onbetaalbaar zijn. De stichting bestaat vijf jaar en Roadworks heeft hiervoor enkele films geproduceerd, waaronder dit verhaal van twee kinderen die geholpen …

Regiobouw

In Haarlem heeft Regiobouw een fraai oud pand omgebouwd tot een verfrissend nieuw bedrijvencomplex. Hier een impressie.

Marktplaats Zakelijk

In samenwerking met Tim Cremers heeft Roadworks voor Marktplaats een visualisatie gedaan over wat Marktplaats 'de winkelstraat van de toekomst' noemt. Het resultaat is een vrolijke motion-graphics film.

Eten is om op te eten!

Voor Milieu Centraal heeft Roadworks een leuk vormgegeven animatiefilm geproduceerd waarbij op speelse wijze de voedselverspilling in Nederland uitgelegd wordt.

Milieu Centraal

Voor Milieu Centraal heeft Roadworks een vrolijke animatieclip gemaakt over 'de evolutie van het licht'.

Walraven corporate

Roadworks heeft voor Walraven veel producties mogen verzorgen, met als basis een totale corporate film.

KPN Channel Awards

Roadworks heeft in samenwerking met ATP voor de KPN Channel Awards 6 cases in beeld gebracht.

GPUpdate rijdt Formule 2

Twee jaar na de reportage over het rijden in een Formule 1 auto, was het hoog tijd voor een vervolg. Het rijden in een échte Formule 2 auto!